Tahari Courtyards

We have a keen interest in healthy workspaces and love this beautiful landscape design project, completed in 2003, for Fashion designer Elie Tahari by MVVA. Holes were cut into the roof of the building which created green courtyards allowing the seasons to penetrate an otherwise windowless suburban box.

The choice of materials and planting has been kept very natural and sensual, the result is a tactile green room with river birch, hellebores, moss, river cobbles, and wonderful black locust planks cut lengthways to create rough wooden pathways.

Advertisements
1 comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: